Nieuwe voorwaarden voor het reserveren bij La Perla Escondida

Geachte gast,

Vanwege de corona situatie zijn we bij La Perla Escondida genoodzaakt om een aantal extra voorwaarden op te stellen voor het maken van een reservering en uw bezoek aan ons restaurant. Deze voorwaarden zijn als volgt:

  • U kunt alleen nog maar online reserveren, per telefoon kunnen we helaas geen reserveringen meer aannemen.
  • Vanwege het beperkte aantal zitplaatsen dat we mogen aanbieden is het momenteel alleen mogelijk om een reservering te plaatsen als u komt ETEN en drinken en helaas niet als u alleen wil komen drinken.
  • Vanwege het beperkte aantal gasten die we maar mogen ontvangen is het mislopen van omzet van no-shows financieel niet op te vangen. Daarom hanteren we momenteel een aanbetaling voor het reserveren van een diner  (15 euro p.p.). Deze aanbetaling wordt op de dag zelf met uw rekening verrekend.
  • Tot op 12 uur voor de aanvang van uw reservering kunt u uw reservering annuleren en krijgt uw aanbetaling terug. Bij annuleringen binnen deze 12 uur verliest u helaas uw aanbetaling.
  • Indien u bij ons een reservering plaatst kunt u bij goed weer op het terras in onze patio plaats nemen. We hebben buiten meer zitplaatsen dan binnen, dus dit is altijd mogelijk.
  • Bij binnenkomst krijgt u met iemand van ons personeel een controle gesprek over uw gezondheid en uitleg over de hygiëne code die wij hanteren in ons restaurant.
  • Wij houden ons aan al de richtlijnen en maatregels die het RIVM heeft opgelegd aan onze sector. Wij zijn verplicht om toe te zien dat al onze gasten zich houden aan die maatregels. Wij verzoeken u dan ook om tijdens uw bezoek aan ons restaurant aan deze maatregels te houden en alle aanwijzingen op te volgen van het aanwezige personeel.

We danken u vriendelijk voor uw begrip en hopen u snel een keer te mogen verwelkomen.

Team La Perla

Offerte aanvragen?

Welkom op de website van La Perla Escondida, de verborgen parel aan de haven in Breda. Wij zijn een Spaans restaurant in een van de mooiste monumentale panden van Breda.