La Perla

La Perla Escondida is een verborgen pareltje waar al je zorgen van je af glijden en je je even op vakantie in Spanje waant. Bij ons  kom je om te ontspannen en genieten. We nemen je graag mee op een culinaire reis door dit prachtige land. De beste ingrediënten, de lekkerste gerechten van creatieve chefs en de mooiste kwaliteitsproducten hebben wij op onze reizen door Spanje voor jullie verzameld en op onze menukaart gezet. Al het eten en drinken in La Perla Escondida, van sausjes en marinades tot sangria en licor de limón, is huisgemaakt van verse kwaliteitsproducten en dat proef je. Veel bekende Spaanse gerechten worden door ons keukenteam net iets anders bereid en opgemaakt. Met veel aandacht en creativiteit, zonder de Spaanse authenticiteit te verliezen.

Tapas y Pinchos

La Perla Escondida is gespecialiseerd in hoogwaardige tapas en pinchos. Daarnaast hebben we heerlijke Spaanse borrelgerechten, diner en dranken op onze menukaart staan.

Wij houden van het gezellige, sociale aspect van eten delen in Spanje. Daarom zijn alle gerechten op de menukaart, op de pinchos na, gemaakt om te delen. De gerechten worden net als in de tapaszaken in Spanje midden op tafel gezet waar jullie de gewenste hapjes van af kunnen pakken.

Pand

Vanaf de haven loopt u door een bloemrijk tunneltje en lange gang tot u uitkomt op een prachtige patio die geheel in authentiek Spaanse stijl ingericht is. De patio kan ‘s avonds geheel overdekt en verwarmd worden waardoor u op koelere avonden nog steeds lekker buiten kunt eten. Op de patio staat een volledig ingerichte buitenbar.

Achter deze patio staat ons monumentale pand uit 1876. De vijf meter hoge ruimte in het pand is ook geheel in authentieke Spaanse stijl ingericht. Het pand heeft eerst lange tijd als theater gediend en is daarna over genomen door een dansschool. Sinds de jaren 80 worden er in dit verscholen pand restaurants geëxploiteerd.

Offerte aanvragen?

Welkom op de website van La Perla Escondida, de verborgen parel aan de haven in Breda. Wij zijn een Spaans restaurant in een van de mooiste monumentale panden van Breda.