Nieuwe voorwaarden voor het reserveren bij La Perla Escondida

Geachte gast,

Vanwege de corona situatie zijn we bij La Perla Escondida genoodzaakt om een aantal extra voorwaarden op te stellen voor het maken van een reservering en uw bezoek aan ons restaurant. Deze voorwaarden zijn als volgt:

  • U kunt alleen nog maar online reserveren, per telefoon kunnen we helaas geen reserveringen meer aannemen.
  • Vanwege het beperkte aantal zitplaatsen dat we mogen aanbieden is het momenteel alleen mogelijk om een reservering te plaatsen als u komt ETEN en drinken en helaas niet als u alleen wil komen drinken.
  • Vanwege het beperkte aantal gasten die we maar mogen ontvangen is het mislopen van omzet van no-shows financieel niet op te vangen. Daarom hanteren we momenteel een aanbetaling voor het reserveren van een diner  (15 euro p.p.). Deze aanbetaling wordt op de dag zelf met uw rekening verrekend.
  • Tot op 12 uur voor de aanvang van uw reservering kunt u uw reservering annuleren en krijgt uw aanbetaling terug. Bij annuleringen binnen deze 12 uur verliest u helaas uw aanbetaling.
  • Indien u bij ons een reservering plaatst kunt u bij goed weer op het terras in onze patio plaats nemen. We hebben buiten meer zitplaatsen dan binnen, dus dit is altijd mogelijk.
  • Bij binnenkomst krijgt u met iemand van ons personeel een controle gesprek over uw gezondheid en uitleg over de hygiëne code die wij hanteren in ons restaurant.
  • Wij houden ons aan al de richtlijnen en maatregels die het RIVM heeft opgelegd aan onze sector. Wij zijn verplicht om toe te zien dat al onze gasten zich houden aan die maatregels. Wij verzoeken u dan ook om tijdens uw bezoek aan ons restaurant aan deze maatregels te houden en alle aanwijzingen op te volgen van het aanwezige personeel.

Reserveren

Om te reserveren bij La Perla Escondida kunt u op de knop RESERVEREN klikken. U krijgt dan eerst een pop-up scherm waar u dient te bevestigen dat u geen corona verschijnselen heeft, deze bevestiging is verplicht. U dient op dit pop-up scherm ook aan te geven of u en uw tafelgenoten uit hetzelfde huishouden komen. Dan kunt u zonder 1,5 meter afstand bij elkaar aan tafel plaats nemen. Vervolgens kunt u aanvinken of we uw gegevens mogen delen met de GGD, dit is uiteraard niet verplicht.

In het reserveringssysteem dient u eerst een datum te selecteren in de kalender. Vervolgens geeft u het aantal personen aan waarmee u komt. Vervolgens krijgt u de keuze uit lunch of diner reservering.

Vervolgens wordt u verzocht uw gegevens in te vullen en daarna kunt u uw aanbetaling door via Ideal of credit card om uw reservering af te ronden. U ontvang direct een bevestiging van uw reservering via email.

Mocht u er niet uitkomen of verder nog vragen hebben kunt u ons ook bereiken op 076-5222094

Wij hopen u graag een keer te mogen verwelkomen!

Offerte aanvragen?

Welkom op de website van La Perla Escondida, de verborgen parel aan de haven in Breda. Wij zijn een Spaans restaurant in een van de mooiste monumentale panden van Breda.